dilluns, 18 de novembre del 2019

EXPERIMENTAM AMB ELEMENTS DEL NOSTRE ENTORN



MOMENTS DE DESCOBERTA DE L'ENTORN 

Benvolgudes famílies, inauguram el blog amb la present entrada per tal que vos pogueu empapar una mica sobre allò que feim a l’escola. De manera mensual s’intentarà realitzar una entrada al blog de les activitats més significatives que realitzem al dia a dia.


Durant el mes d’octubre ens han encuriosit les fulles caigudes dels arbres. Hem aprofitat l’entorn més proper per observar, explorar i investigar des de la realitat que ens envolta. Així ha estat com, a les aules de 3 anys, aquestes darreres setmanes ha sorgit l’interès per gaudir, manipular i experimentar mitjançant fulles, troncs i pedres. 





Així doncs, hem realitzat diferents activitats com: 

  • Sortir al pati a observar les característiques de les fulles, agafar-les i classificar-les. 
  • Realitzar una sortida a l’exterior de l’escola, per la zona del poliesportiu per recollir pedres, troncs, fulles i altres materials del seu interès. 
  • Experimentar sobre dits elements naturals mitjançant una instal·lació. 
  • Aprendre amb les fulles, pedres, troncs i amb altres materials com cordes, “aros”... 
  • Oferir els elements naturals juntament amb folis, retoladors, tisores i “aferrament”, i realitzar així una proposta en base a la seva expressió lliure. 





Per tal que pogueu veure una mica més sobre el procés d’aprenentatge dels infants, podeu consultar els enllaços següents.


 3 ANYS A
https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQ72b-3Vw_EVogQzPDyNOGv6b1QH2v7CXrZsHW4eEeO8Iz55wJvmAhsaJWpote7rnNL6_-SbyKLOYH6/pub?start=true&loop=false&delayms=3000


3 ANYS B
https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSn5o8y9Ea7UPCNtyA_FfgW-eZEkfPyJH07XMorRj_w20t6FBS4eZPcpSF8vzgVH-wd-5nvuzCUch9J/pub?start=true&loop=false&delayms=3000